Vaellusluento Lappeenrannan pääkirjastolla 4.4.2018

Tietokirjailija ja luontokuvaaja Harri Ahonen saapuu luennoimaan Lappeenrantaan ke 4.4.2018.

”Lappeenrannan pääkirjasto on kutsunut mut pitämään luentotilaisuuden Keski-Skandinavian vaellusreiteistä keskiviikkona 4.4.2018 kello 18.00. Kerron luennon aikana kattavasti Keski-Norjan ja Ruotsin luonnosta, vaellusreiteistä, tupakäytänteistä, eläimistöstä kuten tunturisopuleista ja myskihäristä, suojelualueista sekä matkustamisesta sinne ja takaisin. Luennon jälkeen on tavallisesti virinnyt yleisökeskustelu. Luentoon mahtuu useampi kertomus kokemuksista Keski-Skandinavian vaelluspoluilla, muutama dramaattinen ja pari nauruhermoja kutittelevaa. Luennon aikana näytän noin 40 valokuvaa, jotka tukevat luentoa sekä informatiivisesti että esteettisesti. Tämän sähköpostin liitteenä on esimerkkikuvia, joita näytän luentotilaisuuden aikana. Kuvat ovat mun ottamia ja niitä voi käyttää vapaasti luentotilaisuuden markkinointiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Harri Ahonen”