Vaellus- ja patikointijaoston vetäjä vaihtuu

Henrit K ja S

Monitoimimies Henri Kekkosen työtaakkaa tasattiin hieman syyskuun alussa, kun Vaellus- ja patikointijaoston vetovastuun otti Saimaan Ladun viestintätiimissäkin toimiva Henri Saira. Kekkonen toimii jatkossakin retkillä vetäjänä, mutta panostaa jatkossa enemmän myös Lapsi- ja nuorisojaoksen toiminnan kehittämiseen.

Retkeilyjaos valmistelee ohjelmaa ensi vuodelle syksyn aikana. Viikonloppupatikat pysyvät edelleen toiminnan vahvana runkona, mutta uudistuksiakin on luvassa.

Meille saa esittää toiveita kohteista, joihin haluaisit lähteä kanssamme patikoimaan, olivat ne sitten lähellä tai kaukana. Jos olet kiinnostunut retkien vetämisestä tai muuten retkeilystä ja haluaisit osallistua toimintaamme, tervetuloa mukaan toimintaan!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua sisään kommentoidaksesi.